Propers actes

Obra cultural Balear
  Neix l'escola de lletres de Mallorca 23-03-2015 Ha nascut l'Escola de Lletres de Mallorca, unainiciativa que sorgeix amb la idea de fomentar la promoció de la creació literària, la cultura i la crítica en català. Mitjançant l'acord entre l'Obra Cultural Balear i El Gargot, escola d'escriptura, i amb la col·laboració d'Ona Mediterrània i l'espai Can Alcover, vos oferim a partir del mes d'abril un ampli itinerari de cursos relacionats amb l'escriptura, el guió cinematogràfic, la narrativa creativa i el periodisme.

  Des de l'Escola pretenem, així mateix, generar debats i noves idees sobre les produccions artístiques, literàries i audiovisuals actuals, i aspirem a contribuir a l'aparició de noves figures en el panorama cultural de la nostra illa.

  Començarem a caminar amb la presentació de tres cursos trimestrals que s'iniciaran el proper 27 d'abril, i que versaran sobre Escriptura Creativa: Gènere Narratiu, Critica Cinematogràfica, i Relat Eròtic, a càrrec de Carolina A. Crespo, Meritxell Esquirol i Martha Zein, respectivament.

  Els i les sòcies de l'OCB i Ona Mediterrània podran gaudir d'un descompte del 10% en el preu dels tallers.

  Si esteu interessats/ades en aprendre a crear, a construir els vostres propis relats, o voleu participar en els debats envers les produccions artístiques i cinematogràfiques, podeu consultar tota la informació dels cursos, els horaris i els programes, en la nostra web.

  Escola de Lletres de Mallorca escolalletresmallorca.com C/Sant Alonso nº 24 Mail de contacte/ Gestió acadèmica:escola.elgargot@gmail.com Tlf de contacte: 605 56 13 19

Can Alcover - Espai de Cultura

C. de Sant Alonso, 24. 07001 - Palma

Tel. 971 729 446 - Fax 971 425 240